tisdag, oktober 26, 2010

Världshistoriens 101 bästa fransmän

Dunka Dunka - en av bloggosfärens mest välmående och produktiva alster - har naturligtvis alltid någonting spännande på gång. Men innan jag publicerar listan över 00-talets bästa låtar (ni trodde jag hade glömt eller lagt ner den grejen? Ha!) ska jag tipsa om det hittills mest episka bloggprojektet jag varit inblandad i.

Världshistoriens 101 bästa fransmän

Ni som läst judebloggen kommer känna igen er. Väldigt mycket. Det är återigen en lista, skribenterna är samma, antalet listade likaså. Möjligen är det hela ännu lite, lite bättre. Och vi har inte valt att lista judar ännu en gång, utan koncentrerat oss på de egensinniga och stolta fransmännen. Introduktionsinlägget är skrivet, snart drar resten igång.

Fram med baguetten och på med baskern - nu är det dags att hylla snobbarna i söder.

(Fotot är hämtat från Tommys galleri på Picasias webbalbum. Jag vet inte vem Tommy är, förmodligen är han inte fransman i alla fall, men han har säkert inget emot att jag hjälper till och sprider gulliga bilder på internet.)

3 Comments:

At 2:11 em, Blogger inanna said...

När kommer din 00-talslista? Jag slängde in en massa låtar i min igår, nu har jag bara åtta kvar och de saknas enbart pga att jag inte har åttan på mp3 och den inte finns på youtube. Så den borde bli klar i helgen. Bara 11 månader försent...

 
At 2:43 em, Blogger Martin Janzon said...

Stort! Kollade in dina låtval lite snabbt och ska göra det noggrannare senare. Ska på ett tåg till sthlm om en timme så har lite bråttom nu. Min lista komme rnaturlgitvis se väldigt annolunda ut jämfört med din, men det vet du ju. Några gemensamma artister kommer vi definitivt ha ändå, och kanske t.o.m. några samma låtar. Bra jobb iaf, 11 månader försent är inte dåligt. Själv lär jag landa på över ett år, helt klart. Det är mycket nu, så jag misstänker att 00-listan kommer i början av nästa år. Januari eller februari. Men inte senare än så!

 
At 10:12 fm, Blogger Taibai Li said...

qihang0528replica watches
kate spade uk
mont blanc pens
air max 95
ray ban sunglasses
michael kors handbags
hollister clothing
coach outlet online
toms shoes
true religion outlet
true religion outlet
kate spade outlet
fitflops sale clearance
ray ban sunglass
burberry sale
oakley sunglasses
chanel online shop
true religion sale
abercrombie outlet
oakley sunglasses
kate spade
coach outlet online
coach outlet store online
tory burch outlet online
chanel outlet
nike air max
gucci outlet
gucci outlet
burberry scarf
toms outlet
pandora charms
kate spade bags
prada outlet
tory burch handbags
michael kors uk
ray ban uk
cheap oakley sunglasses
coach factory outlet
coach outlet
q

 

Skicka en kommentar

<< Home