lördag, februari 19, 2011

En av Larry Levans tio bästa remixer, jag svär.

Världens bästa Larry ligger bakom otaliga dansguldkorn, och nu när våren närmar sig finns det lite, om någon, musik som passar bättre och gör en gladare. Ack, den som ändå kunde resa tillbaka i tiden och göra ett besök på legendariska Paradise Garage...

4 Comments:

At 3:22 em, Blogger inanna said...

Skulle nog våga säga en av hans fem bästa. För övrigt är det modigt/dumdristigt att säga "Världens bästa Larry" efter att ni fick bögstryk (älskar det ordet) när Larry David inte var med på judebloggen.

 
At 11:45 fm, Blogger Martin Janzon said...

Ja, det kan nog vara en av hans fem. Såhär alldeles på rak arm är det Stand on the word- och Ain't no moutain high enough-remixerna jag känner att jag skulle hålla något före denna. Sedan är det jämt mellan ett gäng. Plus att det så klart finns massor jag inte hört än.


När det gäller ord med "bög" i föredrar jag rånbögmörda(d). Vet inte varför riktigt, kanske något gammalt gymnasialt som ligger bakom. Och det har förstås lite annan betydelse.

Och ja, jag tänkte att det var dags at tge ut ännu en liten känga till Larrdy D. :) Inte för att jag har nåt emot honom, men har man väl börjat mobbas är det väl bäst att fullfölja.

 
At 7:04 em, Anonymous Gorillan said...

Fint! Mycket fint! Tack för tipset.

 
At 7:33 em, Blogger Martin Janzon said...

No probs! Kul att nån fortfarande kollar in lite gamla inlägg. :)

 

Skicka en kommentar

<< Home