fredag, mars 16, 2007

Världens bästa skivomslag


Jag har fått ögat utstucket - jaha, vadå då? I'm a m*fakka gangsta, eller hur? NI KAN INTE STOPPA OSS!! Dessutom är hämnden (eller kanske drogaffärerna) redan igång, som ni ser har jag den nyaste mobiltelefonen out there. Visst ser jag kanske lite löjlig ut i mitt vita lakan (och det är inget kondompaket som sitter fastklistrat på halsen!) och ja, jag kanske är en dvärg men jag är en jävligt hård dvärg. Sen behöver ni inte kommentera mina homies' kläder som kanske inte är det senaste på gangstermodet men poängen är att jag alltid kommer tillbaka, om jag så ska behöva bli utrullad härifrån.

Lägg också märke till hans fantastiska hiphopgest med högerhanden, haha! Hela bilden är så komisk, men ändå så stenhård. De är både genuint hårda och genuint löjliga. Underbart.

(Han HAR alltså fått ögat utstucket som jag förstår det, annars vore det ju inte lika kul).

2 Comments:

At 2:42 em, Blogger inanna said...

Han förlorade ögat efter ett misslyckat självmordsförsök... sen sägs det att han droppade onelinern "I had to lose an eye to see shit clearly..."

Priceless...

 
At 2:50 em, Blogger Martin Janzon said...

Jag har just hört en story om det där, som är otroligt skön. Han skulle tydligen ha blivit så frustrerad över att hans flickvän inte tog honom riktigt seriöst pga ett lite löjligt artistnamn, så för att bevisa att han var hård och menade allvar sköt han bort ögat... Oavsett vilken historia som är sann (om någon är det) så är det ju, som du säger - priceless.

 

Skicka en kommentar

<< Home