fredag, juni 08, 2007

Sommarlov

Alla är fulla och glada och lyssnar på massa indie, men jag förlåter dem, för det är sommarlov! Vi skrålar med i Smiths (som vanligt) och funderar på om Silent Sigh City av Happydeadmen är en av de allra allra bästa svenska poplåtarna. Men det här, det här är kanske världens bästa Ballboylåt. Kan vara det.

3 Comments:

At 11:29 em, Blogger Gabriel Larsson said...

Kan vara den bästa Ballboylåten jag hört. Kan också vara den enda.

För övrigt mycket trevlig kväll! Vissa kvällar måste man lyssna på indie och skråla the Smiths helt enkelt. Det är bara att acceptera.

PS. Wu-Tang Clan- fan vad sköna dem är ändå! "Bring the motherfucking ruckus!"

 
At 12:51 em, Anonymous Anonym said...

Gabriel: Jag tycker det är ett tecken på dålig musikmoral att hylla WTC och samtidigt såga power, tolkien, metalens främsta fanbärare, Blind Guardian.

 
At 1:12 em, Blogger Martin Janzon said...

gabriel: Det finns ett stort antal mycket bra Ballboylåtar. Sök upp!

Visst måste man göra det, undra bara hur många gånger jag skrålat till Smiths och H. Hellström... :) Men det är nog så ändå, att det är lika bra varje gång.

Wu är kungar, och dessutom var skivan du lånade av mig orginell och innovativ när den kom. RZA's produktioner och alla olika karaktärer i klanen. En klassiker. Allvar och komik, skräck och glädje - på samma skiva. Det är kul när de tävlar om taskiga saker de ska göra med varandra... Minns inte ordagrant men typ "I'll fucking... I'll fucking... I'll fucking sew your asshole tight and keep feeding you, feeding you, feeding you..". :)

markus: Jag tycker att du antingen har ett ganska roligt sinne för ironi, eller också har ett sorgligt Skellefteåsinne för musik. :D

Var det du som klagade på Affe på ergoateism? Isf, kul att du är aktiv.... och arg!

 

Skicka en kommentar

<< Home