fredag, juni 08, 2007

Sommarlov

Alla är fulla och glada och lyssnar på massa indie, men jag förlåter dem, för det är sommarlov! Vi skrålar med i Smiths (som vanligt) och funderar på om Silent Sigh City av Happydeadmen är en av de allra allra bästa svenska poplåtarna. Men det här, det här är kanske världens bästa Ballboylåt. Kan vara det.

4 Comments:

At 11:29 em, Blogger Gabriel said...

Kan vara den bästa Ballboylåten jag hört. Kan också vara den enda.

För övrigt mycket trevlig kväll! Vissa kvällar måste man lyssna på indie och skråla the Smiths helt enkelt. Det är bara att acceptera.

PS. Wu-Tang Clan- fan vad sköna dem är ändå! "Bring the motherfucking ruckus!"

 
At 12:51 em, Anonymous Markus said...

Gabriel: Jag tycker det är ett tecken på dålig musikmoral att hylla WTC och samtidigt såga power, tolkien, metalens främsta fanbärare, Blind Guardian.

 
At 1:12 em, Blogger Martin Janzon said...

gabriel: Det finns ett stort antal mycket bra Ballboylåtar. Sök upp!

Visst måste man göra det, undra bara hur många gånger jag skrålat till Smiths och H. Hellström... :) Men det är nog så ändå, att det är lika bra varje gång.

Wu är kungar, och dessutom var skivan du lånade av mig orginell och innovativ när den kom. RZA's produktioner och alla olika karaktärer i klanen. En klassiker. Allvar och komik, skräck och glädje - på samma skiva. Det är kul när de tävlar om taskiga saker de ska göra med varandra... Minns inte ordagrant men typ "I'll fucking... I'll fucking... I'll fucking sew your asshole tight and keep feeding you, feeding you, feeding you..". :)

markus: Jag tycker att du antingen har ett ganska roligt sinne för ironi, eller också har ett sorgligt Skellefteåsinne för musik. :D

Var det du som klagade på Affe på ergoateism? Isf, kul att du är aktiv.... och arg!

 
At 11:04 fm, Anonymous Anonym said...

太極峽谷,磐石營地,九族文化村,風櫃斗,雅築沙里仙溫泉,蛇窯蟬說,合歡山,嘉南八卦窯,糯米石橋,震災紀念公園,芙蓉瀑布,水鳥保護區,牛耳藝術渡假村,敷榮堂,登瀛書院,木屐蘭溪谷,木生昆蟲館,泰雅渡假村,惠蓀林場,水沙連古道,台一生態教育休閒農場,清境農場,生態農場,豐年靈芝菇,錦吉昆蟲館
奧萬大,埔里酒廠,埔里鯉魚潭,中台禪寺,台灣地理中心碑,九族文化村,玉山國家公園,合歡山,日月潭,田尾公路花園,新百果山,鹿港龍山寺,台灣民俗村,鹿港天后宮,溪頭森林,廬山溫泉,草嶺風景區,劍湖山世界,北港朝天宮,三條崙海水浴場,夏威夷,池南森林遊樂區,鯉魚潭,太魯閣,秀姑巒溪,長春祠,大佛風景區,東勢林場,古奇峰,五指山風景區,海水浴場,六福村,秀姑巒溪,石梯坪,磯崎灣,掃叭石柱,七星潭,小叮噹科學園區,大聖渡假,三義木雕博物館,谷關風景區,武陵農場,大坑風景區,亞哥花園,崎頂海水浴場

 

Skicka en kommentar

<< Home